Autor: Krete Paal • 10. juuli 2024

Ekspert soovitab: 5 asja, mida tasub suurimatest prohmakatest õppida

Euroopa andmekaitse järelevalveasutused on selle aasta esimese kuue kuuga määranud GDPR nõuete rikkumiste eest 107,3 miljonit eurot trahve. Sel aastal määratud trahvid pakuvad väga head ülevaadet levinud probleemidest andmekaitse valdkonnas.
GDPR Registri juht Krete Paal
Foto: Mardo Mannimagi STUUDIO7
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700