Autor: Lauri Haav • 19. juuli 2021

E-residentsuse programmi juht: hiiliv revolutsioon – muutuv suhtumine kaugtöösse

Eesti e-residentsuse programmi tegevjuht Lauri Haav
Foto: Erakogu
Kaugtöö populaarsus on alles tõusu alguses, kirjutab Eesti e-residentsuse programmi tegevjuht Lauri Haav. Ja küsib: ehk on aeg lõigata läbi piiravad sidemed ka ühe kindla riigipiiriga?

Viimased 18 kuud on pöördumatult mõjutanud tööst mõtlemise viise. Koroonapandeemiaga on kaasnenud püsiv muutus hoiakutes, mis on isegi kaugtöö suhtes skeptilisi juhte motiveerinud oma töötajaid rohkem usaldama. Õigupoolest on just vähene usaldus olnud ajalooliselt üks võtmetegureid, mis on takistanud organisatsioonidel rakendada kaugtööd või hübriidmudeleid. Seda hoolimata arvukatest teadustöödest, mis tõestavad töötajate produktiivsuse kasvu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700