Autor: Kaire Uusen • 25. august 2021

„Rahas pole küsimus, rahas pole küsimus.“ Enamasti on

Ervin Abel ja Karl Kalkun filmis "Siin me oleme" (Eesti Telefilm 1978).
Foto: Kuvatõmmis / Kaader filmist
Mäletate, kuidas Ervin Abeli tegelaskuju korrutas filmis „Siin me oleme!“, kui ta tuhvlialusena oma naise käekoti (ja rahakoti) enda kätte sai, seejärel bravuurselt õlut küsis ning ennast üle pika aja „inimesena tundis“, küsib kolumnist Kaire Uusen.

Võib eeldada, et sarnast tuhvlialuse tunnet kogevad töötajad, kelle palk juba aastaid kas alla Eesti keskmise, selle ringis või siis ka mõnevõrra üle. Palgad küll tõusevad ja elujärg paraneb, aga oluline on nende koht üleüldises riigi palgahierarhias ehk kus teistega võrreldes ollakse – ja just sellega nad nõus ei ole!

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700