Autor: Piret Prangel • 17. november 2021

Tasuvahemike avalikustamine on loogiline samm palgasüsteemi läbipaistvamaks muutmisel

Oleme viimastel aastatel tegelenud sihipäraselt palgasüsteemi läbipaistvust toetavate tegevustega, mistõttu palgaturgu peegeldavate tasuvahemike avamine töötajatele ning alates oktoobrist ka töökuulutustel oli järgmine loogiline samm sellel teekonnal.
Swedbanki tasuvahemike juht Piret Prangel

Juba rohkem kui 10 aastat on tasuvahemike avaldamise teema olnud erinevates personalijuhtimise ringkondades kõneaineks. On neid, kes pooldavad läbipaistvat palgasüsteemi, kuid leidub ka neid, kes on selle vastu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700