Autor: Henry Auväärt • 3. detsember 2021

Millistele ametikohtadele on konkurents mäekõrgune?

CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt
Foto: Veiko Tõkman
Hiljutine tööandjate küsitlus viitab, et värbamisrallile lähikuudel veel pidurit ei tõmmata, kirjutab CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt.

2021. aasta suvekuudel sai stardi värbamisralli. Tööandjad avaldasid kolmandas kvartalis Eesti suurimas tööportaalis CVKeskus.ee rekordiliselt enam kui 16 000 tööpakkumist, mida oli tervelt 54% rohkem kui mullu ja 24% rohkem kui 2019. aastal samal ajal. Sedavõrd suurt valikuvõimalust ühel ajahetkel ei ole Eesti tööandjad töövõtjatele seni veel mitte kunagi pakkunud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700