Autorid: Pirkko-Liis Harkmaa, Kärt Anna Maire Kelder • 19. juuli 2022

Mida peab arvestama välismaalast tööle võttes?

Kolmandatest riikidest pärit välismaalaste tööle võtmine on Eestis hoogustunud. Ühest küljest tõukavad seda trendi tagant tööturule jõudnud Ukraina sõjapõgenikud, kuid teisest küljest on Eestis sektoreid, kus tööjõu nappus on suur ja Eestist sobivaid töötajad keerukas leida.
Advokaadibüroo Sorainen nõunik, tööõiguse ekspert Pirkko-Liis Harkmaa ja nõunik, maksuõiguse ekspert Kärt Anna Maire Kelder.

Mitteresidendist töötaja töölevõtmisel peavad tööandjad aga arvestama erinevate asjaoludega nii immigratsiooni-, töö- kui ka maksuõiguse aspektist, kirjutavad Soraineni eksperdid Pirkko-Liis Harkmaa ja Kärt Anna Maire Kelder.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700