Autor: Marko Raudsik • 8. mai 2023

Marko Raudsik: alampalga äkiline või, veel halvem, jõuga tõstmine on halb mõte

Alampalga jõuga kehtestamine vorst vorsti vastu kokkuleppena oleks eriti halb poliitkultuur, mediaanpalgaga töötasu alammäära siduda ei saa, kirjutab aktsiaseltsi Ehitustrust juhatuse liige Marko Raudsik.
AS Ehitustrust juhatuse liige Marko Raudsik
Foto: Rando Kall

Alampalga tõstmine meie ettevõtet otseselt ei puuduta, meil ei ole töötajaid, kes saaksid alampalka. Ehitussektoris üldisemalt on samuti kõrgemad palgad kui alampalk.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700