Autor: Liina Laas • 1. detsember 2023

Asjatundja: tööturul ilmutab end uus trend

Vabanedes traditsiooniliste töömudelite kammitsaist õnnestub ettevõttel säästa raha ja saavutada suurem efektiivsus, lisaks on valdkonnas üks uus selge suundumus, kirjutab personaliplatvormi Deel Kesk- ja Ida-Euroopa piirkonna laienemise juht Liina Laas.
Liina Laas
Foto: Erakogu

Koondamislained ja muudatused tööturul on jätnud ettevõtted vaatama murelikult tulevikku, mis tundub üha ettearvamatum. Küll aga tasub tuletada meelde, et ettevõtluses tulebki olla paindlik ja kohaneda kiiresti muutuvate oludega – just see tagab edu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700