Autor: Äripäev • 13. veebruar 2024

Saagugi siis välistööjõu kvoodiks 5000!

Tööandjate keskliidu juhil Arto Aasal on võõrtööjõu kvoodi asjus mõistlik ettepanek, selle võikski ellu viia, kirjutas Äripäev oma juhtkirjas.
Foto: Anti Veermaa

Kas tõesti, lõpuks ometi? Saab see olla?! Viimasel ajal räägitakse tektoonilistest muutustest Eesti poliitmaastikul. Olgu Eesti inimeste poliitiliste hoiakute ümberkujunemisega – või tegelikult siiski samaks jäämisega –, kuidas on, aga vähemalt mõni suur jäämägi, mis alles hiljuti paistis kaljukindlalt paigal püsivat, näikse olevat küll liikuma hakanud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700