Autor: Irene Annus • 22. veebruar 2024

Irene Annus: saame palgateadlikuks rahvaks

Oleme tark ja töökas rahvas – eestlane on oma töökusega hinnas, kuid kas me töötame targalt ja küsime töö eest õiglast hinda? Seda mitte ainult töötaja, vaid ka tööandja vaates, kirjutab Irene Annus arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Irene Annus
Foto: Mari Luud

Minu enam kui 15 aastat palga- ja karjäärinõu konsultatsioone, koolitusi ning kogemus juhina läbi töötajate arenguvestluste ja värbamiste on kinnitanud, et paljudel erialaselt tarkadel ja võimekatel inimestel puuduvad elementaarsed teadmised ja arusaam eneseväärtustamisest tööturul, end ala- või ülehinnates.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700