Autor: Äripäev • 13. märts 2024

Kui palju sa tänavu palka tõstad?

Palgatõusu teema on tänavugi igale tööandjale üsna vältimatu pähkel pureda, isegi kui märgid näitavad üldise palgasurve leevenemist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Foto: Anti Veermaa

Paljud tööandjad on tunnistanud, et päev, mil avalikustatakse palgastatistika, pole leebelt öeldes kergete killast, mõni ütleb otse, et lausa ebameeldiv. Seda isegi juhul, kui avaldatavad kasvunumbrid erilist üllatust ei sisalda. Aga nagu seesinane päev vältimatult saabub, nii on Äripäeva meelest vältimatu, et tööandjal tuleb palgatõusu teema enda jaoks läbi mõelda.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700