Autor: Äripäev • 9. juuli 2024

Vanaduspõlve kvaliteet enda kätte: ka keskmise palgaga võib saada miljonäriks!

Lõppenud poolaasta andmed kinnitavad taas, et kaheksa aastat turul olnud pensioniindeksifondid on korraldanud revolutsiooni, mis peaks julgustama iga pensionikogujat sissemaksetest loobumise asemel hoopis neid suurendama. Oma saatus vanaduses on nüüd päriselt võimalik enda kätte võtta, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Äripäev kirjutas eile, et selle aasta algusest on pensionifondid toonud kogujale väga hea tootluse, edetabeli tipus troonivad seejuures SEB pensionifond indeks ning kaheksa aastat tagasi esimese indeksifondina ilmavaldust näinud LHV pensionifond. Veel leiab esikolmikust Swedbanki pensionifond indeksi ning kõik nad on pakkunud kogujale selle aasta esimesel kuul enam kui 15 protsenti tootlust. Annualiseeritult 30 – pole paha!

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700