Autor: Palgauudised.ee • 17. juuni 2021

Infoleht Palk juuni 2021

Suvenumbrile kohaselt alustavad Rödl & Partner Advokaadi büroo tippspetsialistid kasulike nõuannete jagamisega aktiivsel puhkusteperioodil ettetulevate olukordadega tegelemiseks.

EMERALD LEGAL advokaat ja Äripäeva teabevara peatoimetaja Katrin Paulus kirjutab töötasu alandamise kasutamisest õiguskaitsevahendina. Sisekaitseakadeemia Finantskolledži lektor Maret Güldenkoh selgitab pikemalt, millal jääb praak lubatud vea piiresse ja millal on tööandjal õigus esitada töötaja vastu kahjunõue. Kadri Seeder Palgainfo Agentuurist räägib põhipalkade, töökoormuse ja majandusnäitajate muutustest möödunud keerulisel hooajal.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700