Autor: Palgauudised.ee • 20. juuni 2022

Palgauudised juuni 2022

Koolitusvõimalused saavad palgast ja hüvedest olulisemaks

Eesti Välisinvestorite Nõukogu uurib igal aastal Eestis tegutsevate välisinvestorite rahuolu Eesti ärikeskkonnaga ja ootuseid Eestile. Välisinvestorid nimetasid Eesti valitsusele ühe ootusena järgmistel aastatel haridust, sellele järgnesid roheenergia ja finantsstabiilsus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700