Autor: Palgauudised.ee • 29. september 2022

Palgauudised september 2022

COVID-19 järgne tööjõuturu taastumine ei ole soosinud noori

Juulis avaldatud Eesti Töötukassa statistika järgi oli Eestis 47 346 töötut, neist 12,8% olid vanuses 16–24 aastat. Seega on üle 6000 noore inimese ennast töötuks registreerinud ja otsivad tööd. Tegemist on märkimisväärse arvuga, sest just noored on need, keda tööjõuturg ootab ja juurde vajab. Eesti ei ole noorte töötuse kasvuga üksi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700