Autor: Raamatupidaja.ee • 28. veebruar 2020

Töötajate jälgimine kui osa tavalisest tööpäevast

Triniti eetris teemaks on töötjate jälgimine tööandja poolt ning sellega seotud kohtu- ja karistuspraktika Euroopas. Saate fookuses on töötajate jälgimine kaameratega, aga samuti puudutatakse saates ka teist liiki jälgimisvõimalusi ja räägitakse ka sellest, kas jälgimine võib olla salajane või mitte.

Lisaks saab teada, millega peavad arvestama eraisikud või korteriühistud, kui nad on paigaldanud korterelamutesse ja eraomanduses olevatesse ruumidesse kaamerad. Teemat aitab avada advokaadibüroo Triniti vandeadvokaat Maarja Pild. Teda küsitleb Aivar Hundimägi

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700