Autor: Äripäev • 20. märts 2020

Miks Kalevipojad Soomest koju ei tule

Eestlased jäävad välismaale sageli sotsiaalse turvatunde pärast.
Foto: Raul Mee
Rakendusliku Antropoloogia Keskuse juhatuse liige Keiu Telve on uurinud nii Eesti ehitajate motivatsiooni Soomes kui ka välismaa talentide elu-olu Eestis. Räägime hommikuprogrammis temaga, miks välismaa talendid ei taha Eestis püsida ja miks Kalevipojad Soomest koju ei tule.

Kuula intervjuud siit:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700