Autor: Raamatupidaja.ee • 27. märts 2020

Töökorralduse küsimused, millega ettevõtja kriisis peaks arvestama

Saates "Kasvukursil" käsitlesime tööturul toimuvat olukorda: kuidas tööandja saab kulusid optimeerida, millised on kokkuleppelised ja millised seadusega võimaldatud lahendused. Olulise teemana oli arutluse all ka Töötukassa päästepakett, mis võimaldab tööandjale ja töötajale mõningast leevendust, sealhulhas tuleb enne meetmete kasutamist kõik asjaolud pikemas perspektiivis läbi mõelda.

Lisaks rääkisime saates sellest, kuidas kiirelt muutunud olukorras korralda ettevõtte töökorraldus võimalikult valutult ja turvaliselt kontorist kodudesse, kuidas tagada piisav kommunikatsioon ja suhtlemine inimeste vahel ning millist tuge saab pakkuda IT läbi erinevate lahenduste ja rakenduste.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700