Autor: Raamatupidaja.ee • 23. mai 2020

Kuidas kriisis määramatuse ja tunnetega hakkama saada

Räägime sellest, millised emotsioonid meid kriisi ajal vallutavad ja miks me ei peaks praeguse olukorra üle kurtma. Räägime juhtimisest ja juhtidest ning saame mõned kiired ja hästi töötavad nipid, kuidas ärevas ja heitlikus olukorras toime tulla.

„Teabevara tunni“ külalisteks on psühholoog, juhtide koolitaja ja nõustaja Mare Pork ning pereterapeut Katrin Saali Saul. Vestlust juhib Äripäeva teabekeskuse juht ja juhi teabevara peatoimetaja Liivi Kedelauk.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700