Autor: Juhan Lang • 5. jaanuar 2021

Edukas börsifirma näeb uue aasta olulise riskina töötasude kasvu

Harju Elektri tegevjuht Tiit Atso.
Foto: Liis Treimann
2021. aasta kõige aktuaalsem risk Tallinna börsil noteeritud Harju Elektri jaoks on töötasude kiire kasv, ütles börsifirma juht Tiit Atso.

Atso rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et kui 2020. aasta lubas töötasudega olla ettevaatlikum ja töötajad mõistsid sellist vajadust, siis nüüd ootab Atso taas palga kiiret kasvu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700