Autor: Katariina Krjutškova • 26. juuni 2021

Naiivitarist sirgus bravuuritar: mulle tehti tohutult haiget, aga siis ajasin sadomaso kostüümi selga!

Foto: Joonas Salo
Äripäeva raadiosaates "Edukad naised" rääkis seltskonnategelane Anu Saagim avameelselt, kuidas Soome ajakirjanike rünnakud panid ta patja nutma, ent seejärel otsustas bravuuritar ohjad haarata: ta hüppas piimavanni ja riietas end sadomaso kostüümi.

Saagimi sõnul ründasid Soome ajakirjanikud teda ja tema lähedasi, kui said teada, et Eesti naine semmib kuulsa ärimehe Ristomatti Ratiaga. "Mind võeti seal Soomes täiesti tükkideks. Ma ei saanud midagi aru ega polnud sellist asja elus kogenud," meenutas Saagim.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700