Autor: Anete Hela Pulk • 3. september 2021

Põlvkondlike eripärade ignoreerimine viib töötajate lahkumiseni

Seekordne saade on lindistatud 2021. aasta juunikuus toimunud Pärnu Finantskonverentsil. Kuuleme koolituste ja konsultatsioonide ettevõtte Aeternumi eestvedaja ja kaasasutaja Kati Tikenbergi esinemist.

Ta räägib lähemalt erinevate generatsioonide mõtteviisidest, väärtushinnangutest, ootustest ning sellest, kuidas juhid saavad motiveerida inimesi eri põlvkondadest ning millised on üldse nende ootused tööandjale.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700