Autor: Hando Sinisalu • 7. oktoober 2021

Tööjõupuudus kimbutab metsavarujaid ja jäätmekäitlejaid

Konkurentsiraportist selgub, et nii metsavarumise kui ka jäätmekäitlusega tegelevad ettevõtted näevad põhilise kasvupidurina tööjõupuudust ja kulude kasvu, rääkis Äripäeva konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv.

Kõivu sõnul on tööjõupuudusega probleeme enamikes tootmissektorites, kus töötasu määr on madal. Ta lisas, et jäätmekäitlejatel on samas keeruline palkasid tõsta, kuna tarbijad pole valmis prügiveo eest suuremat tasu maksma.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700