Autor: Juhan Lang • 20. oktoober 2021

Ettevõtja kõige tähtsam mure palgasurve muutub üha painavamaks

Ehituskaupade müüjate turul läheb konkurents üha teravamaks, mis tähendab võitlust töökäte üle ja palgasurve kasvu.
Foto: Liis Treimann
Trükisooja ehituskaupade müüjate ja elektriinstallatsiooniettevõtete konkurentsiraporti põnevamatest leidudest tegime Äripäeva Raadio hommikuprogrammis juttu Äripäeva konkurentsiraportite projektijuhi Sigrid Kõivuga. Selgub, et ettevõtjate kõige tähtsam mure on palgasurve ja see paisub üha suuremaks.

Hommikuprogrammi tegid Juhan Lang ja Rivo Sarapik.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700