Autor: Eliisa Matsalu • 1. november 2021

Palga TOPi võitja maksab Eesti keskmisest pea seitse korda kõrgemat palka

Eurod
Foto: Liis Treimann
Äripäev avaldab igal aastal palga TOPi, kus on reastatud Eesti parimad palgamaksjad. Selle aasta TOPi esilugu ilmub täna pärastlõunal, kuid TOPi toimetaja Kai Miller andis hommikuprogrammis vihjeid, mida sealt tänavu leida võib.

Kai Millerit intervjueeris Eliisa Matsalu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700