Autor: Meelis Mandel • 2. november 2021

Pidureid pole ei palgaootusel ega värbamisel: makstakse, palju küsitakse

Pandeemia tõttu hoogu maha võtnud värbamine ja palgaootus on loobunud igasugustest piduritest ning on ettevõtteid, mis maksavad nii palju kui küsitakse. Millise palgatõusu peaks eelarvesse kirjutama ettevõtja ja miks ainult kõrgest palgast üksi ei piisa, sellele aitab vastata saade "Kuum tool".
Palgainfo agentuuri juht Kadri Seeder

Pandeemia tõttu hoogu maha võtnud värbamine ja palgaootus on loobunud igasugustest piduritest ning on ettevõtteid, mis maksavad nii palju kui küsitakse. Millise palgatõusu peaks eelarvesse kirjutama ettevõtja ja miks ainult kõrgest palgast üksi ei piisa, sellele aitab vastata saade "Kuum tool".

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700