Autor: Rivo Sarapik • 6. november 2021

Liis Lemsalu läbilöök: ma ei arvanud, et minus on nii palju südikust

Kümnend tagasi võitis Liis Lemsalu superstaarisaate ja on sellele järgnenud aastate jooksul kujundanud end Eesti üheks tuntumaks lauljaks. Väliselt ja näiliselt kergelt kujunenud karjääritee taga on Lemsalu sõnul aga ränk töö ja ka kuulsusega kaasas käiv varjupool, millest paljust ei räägita.

"Ma ei arvanud, et minus on nii palju südikust vastu pidada," rääkis ta saates. Mida ränk töö tähendab ja mida ütleb ta kuulsust ihkavale noorele ning tema vanemale, kuidas ta lood sünnivad, kuidas ta enne meelelahutusvaldkonda mõtles hoopis diplomaadikarjäärist, sellest ja paljust muust tuleb juttu saates.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700