Autor: Kai Saard • 9. november 2021

Töö ja palk: Kuidas värbamises tehisintellekti kasutada?

„Töö ja palgaˮ saates tuleb juttu sellest, kuidas värbamises tehisintellekti kasutada ja milline on värbaja roll 5–10 aasta pärast. Oma kogemust jagab ABB Baltikumi tööandja brändi ja värbamisjuht Gerda Markus.

Markus räägib lähemalt, kuidas on tehisintellekti kasutamine välja näinud, milline oli esimene kokkupuude tehisintellektiga ja kuidas on see kaasa aidanud värbamisprotsessi tõhustamisele.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700