Autor: Kristjan Ojang • 11. november 2021

Oleg Gross ja Andres Rammul: oleme tõsise majanduskriisi lävel

OG Elektra omanik ja juht Oleg Gross ning Nordkalki tegevjuht ja juhatuse liige Andres Rammul räägivad hüppeliselt kallinenud energiahindadest ja selle mõjust nende ettevõtetele. Samuti suurest palgasurvest tööjõu turul, võõrtööjõust ning koroonakriisi mõjudest.

Ühtlasi annavad tippjuhid hinnangu praeguse valitsuse tegevusele tervisekriisi ohjamisel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700