Autor: Janno Riispapp • 28. detsember 2021

Ekspert: Olerexi sunniraha juhtum mõjutab tuhandeid Eesti ettevõtteid

Andmekaitse ekspert Risto Hübner advokaadibüroost Nordx Legal rääkis hommikuprogrammis, et Olerexile määratud rekordiline sunniraha töötajate ja klientide vestluste salvestamise eest on huvitav ja tuhandeid Eesti ettevõtteid puudutav juhtum.

Tema sõnul eksitakse massiliselt andmekaitse läbipaistvuse põhimõtete vastu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700