Autor: Kai Saard • 28. jaanuar 2022

Sotsiaalmeedia toob majja head talendid

Palmi Lindjärv, Helo Tamme ja Livia Laas.
Foto: Andres Laanem
Kui sa pole seni sotsiaalmeedias aktiivne olnud ja tahad täna personali otsida, siis oled juba hiljaks jäänud. Sotsiaalmeediat kasutatakse aktiivselt värbamises, aga ka personalijuhtide omavahelises suhtluses ja kogemuste vahetamiseks.

Võrgustumine on kontaktide loomine ja suurepärane abivahend kandidaatide leidmisel. Kui hoiad oma profiili sotsiaalmeedias aktiivsena, siis lood selle kaudu enda persoonibrändi. Lisaks annab aktiivne suhtlus palju lisaväärtust – see aitab leida inspiratsiooni ja osa saada teiste kogemustest.

Saate „Töö ja palk“ külalisteks on Eesti personalijuhtide LinkedIn’i grupi eestvedaja Helo Tamme ja Brink’s Balti personalidirektor Palmi Lindjärv. Saate lõpuosas teeb töötukassa tööandjate teenusejuht Livia Laas ülevaate möödunud aasta tööjõuturust ja trendidest käesoleval aastal.

Vestlust juhib personaliuudised.ee juht Kai Miller.

Kuula saadet siit:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700