Autor: Mark Kitajev • 10. märts 2022

Palk või dividendid alustavas ettevõttes – kumba eelistada?

Accountex Raamatupidamisteenuste juhatuse liige Natalia Gorpinchenko.
Foto: Äripäev
Palk ja dividendid kuuluvad mõlemad väljamaksmisele, kuid millise intervalliga, millised maksud kaasnevad ning milliseid tingimusi tuleb meeles pidada, räägitakse Äripäeva raadio värskes saates "Alustava ettevõtja A&O".

Lisaks käsitletakse saates ettevõtjate soodustusi, nagu sõiduvahendite maksustamine, tervise- ja spordikompensatsioonid ning optsioonid. Saates on külas Accountex Raamatupidamisteenuste juhatuse liige Natalia Gorpinchenko, kes on raamatupidamise entusiast ja oma töö armastaja.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700