Autor: Rivo Sarapik • 18. aprill 2022

Aasta parimad algatused viisid politseinikud tööd ampsama ja juhid uuele tasemele

Kollektiivisisesed tööampsud kasu ka politsei- ja piirivalveametile.
Foto: Liis Treimann
Kollektiivisisesed tööampsud ja juhtide kasvuprogramm toovad organisatsioonidele kasu, rääkisid parimate personaliprojektide tunnustuse pälvinud.

Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis kõlanud intervjuus rääkisid politsei- ja piirivalveameti koolitustalituse turundusspetsialist Liis Kass ja töötukassa personalijuht Kristiina Palm oma algatustest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700