Autor: Anete Hela Pulk • 21. mai 2022

Coach eesmärkidest: need on ülehinnatud

Coach Maarja Kaseväli ning koolitaja ja coach Raimo Ülavere
Foto: Erakogu
Tohutu eesmärgistamine on jabur, kuna inimesed tunnevad pidevalt saavutamise vajadust ja seda, et neil on midagi puudu, mis omakorda põhjustab rööprähklemist ja läbipõlemist, rääkis koolitaja ja coach Raimo Ülavere.

Eelnev on tema hinnangul kaasaja Lääne ühiskonna probleem. „Minu meelest on jutud eesmärkidest üldse veidi ülehinnatud,“ rääkis ta. Siiski on coach Maarja Kaseväli sõnul vaja igal inimesel visiooni, kuhu poole liikuda.

Sel korral keskendume saates enesearengule. Kuulete, miks on visioonile mõtlemine eesmärkide seadmisest olulisem, miks on inimene nii harjumuste kui ka keskkonna ori, ning juttu tuleb ka eneseanalüüsist, mõtteviisist ja uskumustest. Külas on coach ja koolitaja Raimo Ülavere ning coach Maarja Kaseväli. Saadet juhib Anete Hela Pulk.

Saadet toetab tõlkebüroo Interlex.

Kuula siit:

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700