Autor: Igor Rõtov • 6. juuni 2022

Lihatööstuse juht: kiire palgatõus on odavam kui uue töötaja otsimine

Nõo Lihatööstuse juht Ragnar Loova
Foto: Igor Rõtov
Nõo Lihatööstuse juht Ragnar Loova rääkis hommikuprogrammis, et pärast sõja algust kallines tooraine hoobilt poole võrra. Samaväärselt hinnatõusu tarbijateni siiski veel viidud ei ole, kuid sügisel tuleb hinnatõusuks valmis olla.

Intervjuus tuli juttu ka töötajate leidmisest, kui palju on töötajate palgad tõusnud, miks palgatõus on odavam kui uute töötajate leidmine ja kes teenib ettevõttes 2000 eurot kätte. Hommikuprogrammi tõid kuulajateni Igor Rõtov ja Rivo Sarapik.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700