Autor: Janno Riispapp • 13. juuni 2022

Enim teeniv ametnik: ma ei häbene. Kui küsin palka, luban ka palju tööd teha

Transpordiameti juht Kaido Padar käis külas Äripäeva raadio saates "Kuum tool"
Foto: LIIS TREIMANN
Enim teenivate riigiametnike edetabelit juhtiva transpordiameti juht Kaido Padar rääkis Äripäeva raadio saates "Kuum tool", et tasuga kaasnev tähelepanu on tippjuhile häiriv. "Ma olen ka inimene," selgitas ta. Samas ütles, et ei häbene tasu ja kõrget palka küsides teeb ka palju tööd.

Eelmisel aastal oli Padari keskmine kuutasu enam kui 8400 eurot ja tema aastatulu ületas näiteks peaminister Kaja Kallase oma peaaegu 26 000 euro võrra. Kui pikad on tema tööpäevad, mis mõtteid tähelepanu talle pähe on toonud ja kuidas ta transpordiametit juhib ning väga eriilmelist valdkonda ohjab, sellest kuuleb pikemalt intervjuust.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700