Autor: Sigrid Kõiv • 16. juuni 2022

Andmed lihtsustavad, kuid ei otsusta värbamist

Infopankur rääkis seekord andmete kasutamisest personali värbamisel. Kas andmed ja tarkvara võiksid tööjõupuudusele leevendust tuua? Stuudios olid värbamistarkvara arendaja RecruitLab juht Paavo Heil, KPMG personalijuht Epp Sillaste ja saatejuht Sigrid Kõiv.
KPMG personalijuht Epp Sillaste ja värbamistarkvara arendaja RecruitLab juht Paavo Heil

„Isegi vestlust saab juba automatiseerida, iseasi, kas me seda tegelikult tahame,“ ütles Epp Sillaste. Tema soovitas olukorras, kus tööjõudu niigi napib, hoolega läbi mõelda, mida automatiseeritakse. „Masin siiski ainult aitab,“ rääkis ta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700