Ainult tellijatele
Autor: Neeme Korv • 22. juuli 2022
Ainult tellijatele

Superidee hakkab toitlustuse tööjõukriisi leevendama

Dirhami kalakohvik
Autor: Andras Kralla
Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juht Killu Maidla rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas koka-ametisse uusi tegijaid meelitama hakatakse. Lisaks värsketele õppuritele oodatakse karjääripöörajaid.

Sügisel alustab nimelt Tallinnas tippkokkade superkursus. „Meil on kokkulepe 14 kokaga, kõlavad nimed, kes oma teadmised kohale toovad,“ rääkis Maidla. Kellele see mõeldud on ja milliste kokkade käe all õppida saab, sellest juba intervjuust.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700