Autor: Gregor Alaküla • 27. juuli 2022

Kuidas LHV maakler oma kontori talvekülmast sooja riiki kolis

EASi Turismiarenduskeskuse juht Liina Maria Lepik (vasakul) ja LHV vanemaakler Nelli Janson.
Foto: Gregor Alaküla
LHV vanemmaakler Nelli Janson otsustas koroonakriisi kohustusliku kodukontori perioodil, et edaspidi töötabki ta aastas vähemalt paar kuud mõnes soojas riigis kaugtööd tehes. Saates „Turismitund“ rääkis ta, miks on otsustanud kaugtööd teha ning mille järgi sihtkohti valib.

Lisaks soojalt maalt töötamise kogemusele räägitakse saates sellest, kuidas võiks diginomaade hoopis Eestisse meelitada. Kõlavad soovitused kohalikele turismiettevõtjatele.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700