Autor: Anete Hela Pulk • 2. november 2022

Neljapäevane töönädal aitab talente meelitada

Eesti HR Seltsi kaasasutaja Helo Tamme sõnul aitab neljapäevane töönädal ettevõtetel eristuda ning on eelis talentide leidmisel. Tamme sõnul on neli päeva nädalas töötavate inimeste heaolu kõrgem ja ühtlasi põlevad nad vähem läbi.
Eesti HR Seltsi kaasasutaja Helo Tamme

Pandeemia ajendil said Tamme hinnangul inimesed aru, et elu on lühike ning neil on tekkinud ka ootus suurema vaba aja järele, et tegeleda endale huvipakkuvate valdkondadega.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700