Autor: Anete Hela Pulk • 1. detsember 2022

IT-firma kaasasutaja jagab nõuandeid, mida vältida kaugtööd tehes

Kui IT-firma Toggl alustas 2014. aastal kaugtööga, siis ei kasutanud ettevõtted veel suures mahus niisugust töötegemise vormi. Toona sai IT-firma kiiresti ka oma õppetunnid, selgus saatest „Lavajutud“.
IT-firma Toggl kaasasutaja Krister Haav
Foto: Raul Mee

IT-firma Toggl kaasasutaja Krister Haav tõi näite koosolekute läbi viimisest. Tema sõnul tekkis toona olukord, mil osad töötajad osalesid koosolekul kontorist ja teised videosilla vahendusel, ent osad otsused võeti vastu koosolekuvälisel ajal. Seda peaks tema hinnangul vältima, kuna kaugtöö tegijad võivad sellest järeldada, et neid ei hinnata, mistõttu on sel mõju töötajate moraalile.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700