Autor: Lauri Leet • 27. detsember 2022

Danilson-Järg palgalõhest: naised tihti ei tahagi teha meeste töid

Naised tihti ei tahagi teha töid, mida teevad mehed, ega õppida meestega samadel erialadel. Ja sellest tekib meil palgalõhe, selgitas justiitsminister Lea Danilson-Järg hommikuprogrammi intervjuus.
Justitsminister Lea Danilson-Järg rääkis hommikuprogrammis, et tema kommentaare sotsiaalmeedias on mõistetud valesti.
Foto: Raul Mee

Nimelt kirjutas minister hiljuti sotsiaalmeedias vastakaid arvamusi tekitanud kommentaari naiste ja nende palkade kohta. “Mida ma välja tõin, on see, et kui tahame palgalõhega võidelda, peame tegelema töötasu suurendamisega nendel ametikohtadel, kus naised peamiselt töötavad,” rääkis minister intervjuus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700