Autor: Viivika Rõuk • 5. jaanuar 2023

Kuula: need on kõige olulisemad just jõustunud seadusemuudatused

Uue aasta esimestel päevadel on jõustunud rohkem kui 250 õigusakti. Kaubandus-tööstuskoja poliitikakujundamise ja õigusosakonna juhataja Marko Udras tegi neist Äripäeva raadio hommikuprogrammis ülevaate.
Foto: Raul Mee

Udras tõi seejuures välja, mis seadusemuudatused rõõmustavad ettevõtjaid seoses välistööjõuga ja miks ta tunneb veidi muret töötervishoiuga seotud muudatuste pärast.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700