Autorid: Eve Noormägi, Külli Gutmann • 3. veebruar 2023

Koondamisnõustamine on kasulik nii töötajale kui ka tööandjale

„Teabevara tunnis“ võtame fookusesse koondamise. Anneli Salminen ettevõttest Talentor Estonia räägib, kuidas aitab koondamisnõustamine ehk outplacement leevendada töötaja pettumust ja emotsioone koondamise korral.
Eve Noormägi, Anneli Salminen ja Külli Gutmann (paremal).
Foto: Andres Laanem

Salminen räägib, millal oleks õige aeg nõustamisega alustada, kes võiks seda teha ning millised tegevused sisalduvad koondamisnõustamise protsessis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700