Autor: Helen Roots • 6. veebruar 2023

Oskuste register – kuidas rakendada seda ettevõtluses ja täiskasvanukoolituses?

Värskes „Õppetunni“ saates on külas Ave Ungro ja Helin Kask Kutsekoja oskuste tiimist ja vaatluse all on uus oskuste register. Mida see endast täpselt kujutab, miks oli vajalik selline register luua ja kellele see vajalikuks võib osutuda?
Helin Kask ja Ave Ungro (paremal).
Foto: Andres Laanem

Räägime ka väljakutsetest, millega oskuste tiim on registrit luues kokku puutunud, teiste hulgas ka nt keelelistest aspektidest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700