8. märts 2023

Teenused ja toetused: Töötukassa paneb õla alla ettevõtete töötajate arengusse

Saates "Õppetund" nendest teemadest ja võimalustest räägimegi.
Karin Andre, Riina Kurg ja Katrin Charles
Foto: Andres Laanem

Viimased aastad erinevate kriiside pöörises ei ole ettevõtetele olnud kergete killast. On valdkondi, kus kriisid on toonud tööd juurde ning samal ajal on valdkondi, kus üleöö on töö ja kliendid kadunud. Mõlemal juhul tähendab see pidevas muutuste olukorras tegutsemist ning vajadust uute teadmiste ja oskuste järele.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700