Autor: Signe Sillasoo • 17. märts 2023

Idufirmad pakuvad vaimse tervise ekspertide põuas töötajatele õlekõrre

Iduettevõtlusele keskenduva saate fookuses on seekord vaimne tervis ja tehnoloogiaettevõtete lahendused valdkonna probleemide lahendamisel.
Idufirma Siffi ja MinuDoc asutaja ja tegevjuht Tarmo Pihl ning idufirma Triumf Health asutaja ja tegevjuht Kadri Haljas

Külas on idufirma Triumf Health asutaja ja tegevjuht Kadri Haljas ning idufirma Siffi ja MinuDoc asutaja ja tegevjuht Tarmo Pihl, kellega tuleb saates juttu sellest, kuidas tehnoloogia vaimse tervise väljakutseid lahendada aitab, kuidas heaolutööstuse külluslikust pakkumisest endale parimad nutirakendused ja lahendused leida ning kas tehnoloogiaidud näevad inimeste digiväsimuses ka väljakutset probleemide lahendamiseks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700