5. aprill 2023

Juristid selgitavad: need andmed peavad töölepingus olema kohe kindlasti

Tööõigus on teema, kus on pidevalt muudatusi ja sestap on oluline üle rääkida olulised teemad, kus tööandjad kipuvad sageli libastuma.
Advokaadibüroo LEXTAL partner ja vandeadvokaat Kristi Sild ning advokaat Kaisa-Maria Kubpart
Foto: LEXTAL

„Teabevara tunni“ seekordne teema on tööõigus – saates räägitakse töölepingute täiendamise vajadusest, töötaja õigusest andmetega tutvuda, katseajast, töötaja õiguste kaitsest ebasoodsa kohtlemise korral, sobivate töötingimuste nõudmise õigusest ning töölepingu ülesütlemise piirangutest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700