Autor: Kristi Lomp • 12. aprill 2023

Särgava: sõjaeelsed ja -järgsed ukrainlased ei peaks saama erinevat palka

Kui praegu saavad enne Ukraina sõja algust Eestis tegutsenud ukrainlased Eesti keskmist töötasu, siis pärast sõja puhkemist siia tulnud põgenikud on sisulisest võrdsustatud Eesti kodanikega, kuid selline erisus tuleks kaotada, leiab Saidafarmi juht Juhan Särgava.
Juhan Särgava
Foto: Liis Treimann

Põllumajanduses tegutsev Särgava ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et loodab näha uut valitsust senist erinevust kaotamas, sest tema hinnangul ei suuda kõik Eesti ettevõtted jätkata keskmise palga tasemel tasustamist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700