Autor: Romet Toomas Tiitsaar • 10. aprill 2023

Soovitused, kuidas panna erinevad põlvkonnad koos tõhusalt tööle

Kui me suudame erinevad põlvkonnad koos tööle panna, siis juhtub midagi väga võimsat, rääkis Magnetic MRO juht Risto Mäeots.
Magnetic MRO juht Risto Mäeots
Foto: Raul Mee

Mäeotsa sõnul siseneb iga päev tööturule uut generatsiooni aina rohkem, mille tõttu ei tasuks kõiki koolitada vanade tõekspidamiste järgi. „Kui sa suudad ühe inimese ümber koolitada, siis selle aja peale on tõenäoliselt juba mitusada asemele tulnud,“ lisas Mäeots.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700